Monday 18 August 2014

Ferieboliger i Tyrkiet

Sommeren 2014 er over os og det betyder at mange mennesker igen er i gang med at se på ferieboliger i Tyrkiet. Der er rigtig mange der benytter tiden, når sommerferien i forvejen går til Tyrkiet, til også at tage 1-2 dage med besigtigelse af ferieboliger i Tyrkiet. På den måde slipper folk for at skulle afsted kun for dette. Vi har som fast mægler i Alanya et rigtig stort udvalg af ferieboliger i Tyrkiet til de mange turister. Vi har primært ferieboliger i Alanya området, som er det område hvor der har været og er klart mest gang i ferieboligmarkedet.

Vi har en lang række nye og ældre projekter og alt efter smag og ønsker til de enkelte villaer, penthouses eller lejligheder har vi forskellige prisklasser, men også noget af den ypperste luksus.

Så er I på udkig efter ferieboliger i Tyrkiet, så se om I kan afsætte nogle timer i sommerferien til at besigtige nogle lækre ferieboliger. Dette er helt uforpligtende og gratis og vi bruger gerne tiden på at se så mange projekter som I ønsker.

Se projekterne på www.eliteestate.dk, hvor der også er råd og vejledning til købsproceduren, info om besigtigelsesrejser, finansiering af ferieboligen samt omkostninger ved det at gennemføre handlen med ferieboligen. Er der fortsat noget du/I er i tvivl om er I meget velkomne til at ringe til os, så vi kan hjælpe jer med ferieboliger i Tyrkiet og sikre at I får valgt det bedst mulige for jer.

Vi har åbent året rundt og besvarer henvendelser snarest muligt.

To Know more information about hvor man kan købe sommerhuse i tyrkiet please visit the website.

No comments:

Post a Comment